ONZE SPELLEN

TIC Sports heeft een te gek aanbod aan sportieve spellen, denkspellen, mikspellen, funspellen en samenwerkingsspellen! Ons aanbod is geschikt voor alle leeftijdscategorieën! We proberen altijd een mooie samenstelling te maken van actieve en rustigere spellen, natuurlijk wel goed kijkend naar de samenstelling van de groep. Voorkeuren voor spellen mogen zeker opgegeven worden, hier proberen wij dan ook rekening mee te houden! Uiteindelijk zullen wij zelf het programma bepalen! Laat je verrassen wij zullen jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Check hieronder al ons spellenaanbod. 

ONZE ACTIEVERE SPELLEN

Trefbal 
Even weer kind zijn en speel een ouderwets potje trefbal! Gooi je tegenstanders af, vang ballen en probeer punten te scoren! 

Archery Tag - War
Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met de Archery Tag! Ontdek wie de beste schutter is tijdens de  grote oorlog finale tegen elkaar! 

Bottle flip estafette
Speel uitdagende estafette vormen tegen elkaar! Waaronder de altijd spannende bottle flip estafette! 

Touwtrekken 
Het ultieme samenwerkingsspel in combinatie met wat spierkracht en zelfs oergeluiden! Trek jij samen met je team je tegenstanders 5 meter verder? 

Vliegend tapijt
Nee geen Oosters sprookje, maar een fanatieke race! Probeer met je team zo snel mogelijk de overkant te halen op het vliegend tapijt.

Funslang 
Maak met je team een grote lopende band en ga zo snel mogelijk door het parcours heen! Samenwerken is enorm van belang! 

ONZE RUSTIGERE SPELLEN

Archery Tag - Topschutter
Speel Archery Tag op een rustigere manier tijdens de schuttersstrijd! Wie kan er het beste mikken en schiet de meeste targets raak? 

Gatendoek schieten 
Welk team scoort er binnen de tijd zoveel mogelijk punten bij het gatendoek? Waan je als een echte Messi en ga op zoek naar de gaten voor de punten!

Pittenzak gooien 
Mik, gooi en scoor! Een klassiek en leuk familiespel voor iedereen. Gooi de zakjes op het bord en probeer 21 punten te scoren.

Poolvoetbal 
Poolen, maar dan zonder keu. Je mag deze keer zelfs door de pooltafel heen lopen! Wie schopt als eerste zijn eigen kleur ballen en de zwarte bal binnen?

4 Op een rij 
Een hele speciale vorm van 4 op een rij! Gooi onder druk van de tegenstanders als eerste 4 op een rij in ons speciale speelrek!

Bietje blèren 
Vertrouw jij jouw teamgenoten en kan je goed luisteren? Probeer geblinddoekt zoveel mogelijk lintjes op de juiste plek te hangen en scoor punten! 

Voetbalsjoelen
Oud-Hollands sjoelen maar dan in een nieuw jasje gestoken! Welk team behaalt de hoogste puntenscore? 

Steek jij de rivier over? 
Kratje lopen, maar dan net anders! Welk team werkt het beste samen en  bereikt als eerste de overkant met verschillende materialen!  

Bamboe goot
Hoeveel water bereikt via de losse bamboe gootjes de overkant? Als je het goed doet, wordt je niet nat! Wordt uiteraard alleen bij goed weer gespeeld. 

Curling in een nieuw jasje
Curlen maar dan net iets anders! Gooi of trap om punten te scoren, of voorkom juist punten bij het andere team!  

Stropdasschieten
Zo'n grote keeper heb je vast nog nooit gezien! Leg jij de bal op, of eerder gezegd in z'n stropdas? 

ONZE DENKSPELLEN & PUZZELS

Letterpakkenspel
"Draai, rug, nee andersom" Maak zoveel mogelijk woorden met de letters die op je rug en op je buik zitten! 

Magic 15 puzzel 
Een echte hersenkraker! Los jij met je team zo snel mogelijk de magische 15 puzzel op, of wordt de tijdsdruk te groot?

Pictionary
Hoe zijn jouw tekenkunsten? De rest van het team mag proberen te raden! Er is beperkte tijd, maar welk team raad de meeste woorden? 

30 Seconds         
      Het uitdagende spel waarbij je snel moet denken en eigenlijk net zo snel moet praten. Welk team raad de meeste woorden of wordt de tijdsdruk te hoog?   

Tangram puzzel 
Hij lijkt zo makkelijk, maar wacht maar totdat je de puzzel zelf moet oplossen. Gaat jouw team dit lukken binnen de tijd? 

Rekendriehoek
Een echte Robinson klassieker door de jaren heen! Lukt het om deze lastige som op te lossen binnen de tijd en sneller dan de tegenstanders?  

Een 10 voor Topo        
      Weet jij alle Nederlandse steden en dorpen aan te wijzen op de grote landkaart van Nederland?   

Achterstevoren spellen 
Simpel spellen samen met je team? Denk het niet! Want er zit een moeilijk addertje onder het gras! Ontdek het bij ons spellenonderdeel! 

TIC Sports pubquiz        
      Bij TIC Sports kun je ook een te gekke pubquiz spelen met jouw familie, vriendengroep of collega's!