Onze spellen

TIC Sports heeft een te gek aanbod aan sportieve spellen, denkspellen, mikspellen, funspellen en samenwerkingsspellen! Ons aanbod is geschikt voor alle leeftijdscategorieën! We proberen altijd een mooie samenstelling te maken van actieve en rustigere spellen, natuurlijk wel goed kijkend naar de samenstelling van de groep. Voorkeuren voor spellen mogen zeker opgegeven worden, hier proberen wij dan ook rekening mee te houden! Uiteindelijk zullen wij zelf het programma bepalen! Laat je verrassen wij zullen jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Check hieronder al ons spellenaanbod. 

Gatendoek schieten 
Welk team scoort er binnen de tijd zoveel mogelijk punten bij het gatendoek? Waan je als een echte Messi en ga op zoek naar de gaten voor de punten!

Sportief, Fun & Mikken

Archery Tag - War
Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met de Archery Tag! Ontdek wie de beste schutter is tijdens de  grote Nerf-oorlog finale tegen elkaar! 

Sportief, Fun, Mikken & Samenwerken

Archery Tag - Topschutter
Of speel Archery Tag op een rustigere manier tijdens de schuttersstrijd! Wie kan er het beste mikken en schiet de meeste targets raak? 

Mikken

Trefbal 
Even weer kind zijn en speel een ouderwets potje trefbal! Gooi je tegenstanders af, vang ballen en probeer punten te scoren! 

Sportief, Fun, Mikken & Samenwerken

Pittenzak gooien 
Mik, gooi en scoor! Een klassiek en leuk familiespel voor iedereen. Gooi de zakjes op het bord en probeer 21 punten te scoren.

Fun, Mikken & Samenwerken

Bamboe goot
Hoeveel water bereikt via de losse bamboe gootjes de overkant? Als je het goed doet, wordt je niet nat! Wordt uiteraard alleen bij goed weer gespeeld. 

Fun & Samenwerken

Poolvoetbal 
Poolen, maar dan zonder keu. Je mag deze keer zelfs door de pooltafel heen lopen! Wie schopt als eerste zijn eigen kleur ballen en de zwarte bal binnen?

Mikken

Pictionary
Hoe zijn jouw tekenkunsten? De rest van het team mag proberen te raden! Er is beperkte tijd, maar welk team raad de meeste woorden? 

Fun & Denken 

Touwtrekken 
Het ultieme samenwerkingsspel in combinatie met wat spierkracht en zelfs oergeluiden! Trek jij samen met je team je tegenstanders 5 meter verder? 

Sportief, Fun & Samenwerken

Letterpakkenspel
"Draai, rug, nee andersom" Maak zoveel mogelijk woorden met de letters die op je rug en op je buik zitten! 

Fun, Samenwerken & Denken

4 Op een rij 
Een hele speciale vorm van 4 op een rij! Gooi onder druk van de tegenstanders als eerste 4 op een rij in ons speciale speelrek!

Fun & Mikken

Vliegend tapijt
Nee geen Oosters sprookje, maar een fanatieke race! Probeer met je team zo snel mogelijk de overkant te halen op het vliegend tapijt.

Sportief, Fun & Samenwerken

Bietje blèren 
Vertrouw jij jouw teamgenoten en kan je goed luisteren? Probeer geblinddoekt zoveel mogelijk lintjes op de juiste plek te hangen en scoor punten! 

Fun & Samenwerken

Magic 15 puzzel 
Een echte hersenkraker! Los jij met je team zo snel mogelijk de magische 15 puzzel op, of wordt de tijdsdruk te groot?

Denken 

Funslang 
Maak met je team een grote lopende band en ga zo snel mogelijk door het parcours heen! Samenwerken is enorm van belang! 

Sportief, Fun & Samenwerken

Voetbalsjoelen
Oud-Hollands sjoelen maar dan in een nieuw jasje gestoken! Welk team behaalt de hoogste puntenscore? 

Fun & Mikken

30 Seconds         
      Het uitdagende spel waarbij je snel moet denken en eigenlijk net zo snel moet praten. Welk team raad de meeste woorden of wordt de tijdsdruk te hoog?   

Fun & Denken

Tangram puzzel 
Hij lijkt zo makkelijk, maar wacht maar totdat je de puzzel zelf moet oplossen. Gaat jouw team dit lukken binnen de tijd? 

Fun & Denken

Rekendriehoek
Een echte Robinson klassieker door de jaren heen! Lukt het om deze lastige som op te lossen binnen de tijd en sneller dan de tegenstanders?  

Fun & Denken

Hoepel lopen
Kratje lopen, maar dan net anders! Welk team werkt het beste samen en  bereikt als eerste de overkant?
 

Samenwerken & Denken

Bottle flip estafette 
Speel verschillende uitdagende estafettevormen samen met jouw team en probeer daarmee het andere team te verslaan!

Sportief, Fun & Mikken