TIC SPORTS IS OOK ACTIEF OP SCHOLEN!

Naast ons brede aanbod aan Sport activiteiten bieden we ook clinics, gymlessen en sportdagen  aan op scholen. Dit voor zowel basisscholen als middelbare scholen. In samenspraak met TIC Sports kies jezelf het pakket aan sporten en activiteiten wat het beste bij de school past! Daarnaast verzorgen we ook activiteiten voor tussen schoolse en naschoolse opvang binnen de kinderopvang.

Gymlessen, Sport BS0 & naschoolse opvang

Op dit moment verzorgen we vaste gymlessen op diverse basisscholen in de regio. TIC Sports zet een programma op voor een geheel schooljaar waarbij kinderen veel kunnen leren, zichzelf kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier kunnen maken. Daarnaast hebben we in samenwerking met SKM Zegge en Sport BSO in de Zegge. Sinds 2021 verzorgen we voor alle groepen gymlessen aan basisschool de Steiger en sinds 2019 verzorgen we naschoolse opvang en lessen op de SPORT BSO bij SKM. 

'Alleen jij bepaalt wie je bent’

Sinds 2023 verzorgen wij ook voetbaltrainingen voor het programma 'alleen jij bepaalt wie je bent'. Dankzij de samenwerking met Laureus Nederland kunnen jongeren middels deze 2 weekse voetbaltraining een structurele vrijetijdsbesteding creëren. Tijdens de trainingen wordt ook vooral aandacht besteed aan samenwerken, samen leren, taalgebruik, gedrag en rekening houden met elkaar.

Sportdagen of clinic op school? 

Wil je ook een sportdag geheel op maat laten organiseren? Of een leuke clinic of een samenwerking aan gaan met ons? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. 

INFORMATIE OPVRAGEN