KINDERFEESTJE BIJ TIC SPORTS

Wil jij jouw verjaardag bij TIC Sports vieren met jouw vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan! Geniet van een te gekke sportieve middag onder begeleiding van een van onze enthousiaste spelbegeleiders! Het kinderfeestje wordt helemaal afgestemd naar jouw wensen! Kies jouw sport/activiteit en we maken er samen een super leuke middag van! De ouders kijken heerlijk toe hoe alle kinderen aan het genieten zijn. Tijdens het kinderfeestje staat plezier natuurlijk voorop! Boek nu jouw feestje!

Kinderfeestje boeken in 3 stappen: 
1.
Kies jouw sportactiviteit! Of maak je eigen combinatie! 
2.
Plan een datum! 
3.
Kies jouw locatie! 

KIES JOUW SPORTACTIVITEIT!

VOETBALFEESTJE
Na een te gekke voetbalwarming-up, test je jouw voetbalskills met diverse voetbalspellen en sluit je af met fantastische partijspellen! Dit alles onder begeleiding van een professionele voetbaltrainer! 

BALSPORTFEESTJE
Maak een keuze uit twee te gekke balsporten en speel verschillende fungames en partijspellen. Kies uit Voetbal, Volleybal, Basketbal, Trefbal of Handbal. Maak je eigen gekozen combinatie! 

ARCHERY TAG
Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met de Archery Tag! Ontdek wie de beste schutter is tijdens verschillende schietspellen en speel vervolgens de grote Nerf-oorlog finale tegen elkaar! (Vanaf 10 jaar)

TEAMBUILDINGSFEESTJE
Laat je verassen en speel te gekke sportieve spellen, samenwerkingsspellen en denkspellen! Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan estafettespellen. Het leukste teambuildingsfeestje boek je nu bij TIC Sports!  

KIES JOUW DAG EN LOCATIE!

LOCATIE KINDERFEESTJE ADRES BESCHIKBARE DAGEN TIJDSTIP PRIJS PER KIND
Atik Stadion Borchwerf 4, Roosendaal Woensdag, Vrijdag 14.30 uur - 17.00 uur €21,50
Sportpark Hemelrijk Moerkantsebaan 34, Essen (BE) Woensdag, Vrijdag, Zaterdag 14.30 uur - 17.00 uur €21,50

HOE ZIET HET FEESTJE ER UIT?

14:30 uur – 14:45 uur - Ontvangst en cadeaus uitpakken.

14:45 uur – 15:30 uur - Activiteit 1

15:30 uur – 15:45 uur - Pauze met ranja

15:45 uur – 16:30 uur - Activiteit 2

16:30 uur – 17:00 uur - Frietjes & frikandel + Afsluiting 

EXTRA INFORMATIE:
- Ieder kinderfeestje heeft minimaal 8 kinderen.
- De jarige ontvangt een te gek cadeau! 
- Alle kinderen ontvangen een certificaat ter deelname. 
- Er is tijdens het kinderfeestje onbeperkt ranja.
Pakketten zijn uit te breiden met chips en cake!
- Bij de frietjes zit standaard een frikandel inbegrepen, mocht je liever een keuze hebben voor een andere snack, kun je kiezen uit een kaassoufflé, kipcorn of kroket. Dit gelieve aan te geven in de opmerkingen van het inschrijfformulier. 
- Ouders van de jarige kunnen mee eten, €5,- per ouder.
- Elk kinderfeestje is inclusief actiefoto's en een groepsfoto!
Betaling vindt achteraf plaats en kan per pinbetaling of contant bij onze kassa. 

BOEK HIER JOUW FEESTJE VIA HET INSCHRIJFFORMULIER:  

Zodra alle gegevens zijn ontvangen, bevestigen wij binnen 24 uur het feestje per mail! VOETBAL FEESTJE UITBREIDEN MET ONZE SMARTGOALS? DAT KAN!

Tijdens het SmartGoals feestje gaat iedereen aan de slag tijdens verschillende testen met deze interactieve lichtgevende trainingstools. 

Net als Ronaldo, Messi, en Van Dijk hebben kinderen nu de mogelijkheid om ook hun eigen FIFA-SkillCard te maken door een real-life videogame ervaring op het veld.

De FIFA-Skillcards worden na afloop van het feestje naar de jarige verzonden!  Iedere deelnemer ontvangt een unieke unieke SkillCard die je kan vergelijken met vriendjes en vriendinnetjes net als bij het echte FIFA spel online!

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Gaat het feestje buiten door bij slecht weer?

Bij een paar druppels, gaat het feestje natuurlijk gewoon door! Mocht tijdens het feestje het weer ineens flink omslaan, dan kan er altijd droog geschuild worden. Mochten de weersomstandigheden een aantal dagen voorafgaand aan het feestje extreem slecht zijn, dan kan er altijd gekeken worden of er uitgeweken kan worden naar een van onze indoor locaties. 

Is het feestje geschikt voor alle leeftijden?

Jazeker! Het feestje is geschikt voor zowel jongens als meiden voor alle leeftijden! 

De aangegeven dagen of tijdstippen komen niet goed uit bij mij?

Op aanvraag kan er altijd gekeken worden naar een gepaste oplossing. Dit gelieve aan te geven in de opmerkingen van het inschrijfformulier.

Wanneer vindt de betaling plaats?

De betaling vindt plaats na afloop van het feestje. Dit kan per pinbetaling of contant bij onze kassa. 

Zijn voetbalschoenen verplicht?

Nee, wij raden gewoon sportieve schoenen aan. 

Welke snacks krijgen de kinderen bij de frietjes?

Bij de frietjes zit standaard een frikandel inbegrepen, mocht je liever een keuze hebben voor een andere snack, kun je kiezen uit: een kaassoufflé, kipcorn of kroket. Dit gelieve van tevoren aan te geven in de opmerkingen van het inschrijfformulier.