TIC Sports Artikelen

Bekijk hier al onze leuke nieuwe artikelen over TIC Sports! 

Op reis met TIC: Voetballen en vakantie

Wat is leuker dan voetballen én vakantie houden? Als het aan Voetbalschool TIC ligt, helemaal niks! En dus organiseren Gijs Bogers en Yorben Bus sinds een aantal jaar voetbalvakanties naar Spanje. Net terug van de één, is het alweer beginnen met regelen voor de ander. “Het is echt iets unieks.”

VoetbalJournaal - 13 juli 2023

Geen lange winterstop, maar zaalvoetbal in Wouw. 

BN de Stem Amateurvoetbal schreef een leuk stuk over de Rullens Futsal Cup. Een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd vanuit ons onderdeel TIC Toernooien. Onze collega Yorben vertelt over de fantastische organisatie van dit jaarlijkse indoor toernooi. 

BN de Stem - 05 jan 2023 

TIC Sports is meer dan alleen voetbal!

Ze hebben er bij de oprichters van Voetbalschool TIC de laatste maanden hard aan gewerkt. Een iets andere, overkoepelende naam, met dezelfde principes. Want ook onder de naam TIC Sports, blijven Gijs Bogers en Yorben Bus vooral lekker veel bewegen.

VoetbalJournaal - 29 dec 2022 

Voetbalschool TIC groeit steeds verder en komt met TIC Sports

Dat ze bij Voetbalschool TIC vele jonge voetballers helpen met hun voetbalontwikkeling dat was al bekend. Het team met jonge en enthousiaste jongens wil graag verder dan dat en is daarom hun gloednieuwe concept gestart: TIC Sports. Een verbreed aanbod aan sportactiviteiten voor zowel jong en oud.


VoetbalJournaal - 14 okt 2022

TIC Toernooien heeft een bomvol toernooiprogramma dit najaar

TIC Toernooien, een onderdeel van TIC Sports uit Roosendaal, organiseert in het najaar van 2022 weer een drietal toernooien, alle drie op verschillende unieke locaties. De toernooien die gekenmerkt staan door hun snelle, korte en vooral vele wedstrijdjes met professionele begeleiding, wil je niet missen als jeugdteam!

VoetbalJournaal - 10 okt 2022

Voetbaldier Bogers staat elke dag op het veld met Voetbalschool TIC

Kinderen iets leren en met een grote glimlach van het veld laten gaan. Dat is wat de 27-jarige Gijs Bogers nu alweer vijf jaar lang wekelijks doet. Hij begon zijn Voetbalschool TIC alleen, heeft inmiddels vijf trainers onder contract, maar snel tevreden is hij niet. “Elk jaar moet er iets nieuws bij, het kan altijd weer nog beter.”


VoetbalJournaal - 26 jul  2021